Ekmek Parası | GooG Reklamına Bir Tık:)

Ekmek Parası | GooG Reklamına Bir Tık:)

Clasiccal 2011 Full Albümü

~
Clasiccal 2011 Albümü - Clasiccal - Clasiccal 2011 Yeni Albüm - Clasiccal 2011 Track List - Clasiccal 2011 Albüm Tanıtım SANATÇI ADI: Clasiccal 2011 Clasiccal 2011 Albümü - Clasiccal - Clasiccal 2011 Yeni Albüm - Clasiccal 2011 Track List - Clasiccal 2011 Albüm

EMI Classics'in "Classical 2011" derleme albümü, çok büyük ilgi gören 2009 ve 2010 derleme albümlerinin kalitesini bir ileri aşamaya taşıyor.. Önceki derlemelerde olduğu gibi “Classical 2011”de de EMI katalogunun gözde müzisyenlerinin en kaliteli yorumları sizler için bir araya getirildi.

Klasik müziğin her dalından ve eski yeni her döneminden parçalar içeren albüm, ayrıca Sir Simon Rattle, Angela Gheorghiu, Plácido Domingo, Nigel Kennedy, Sarah Brightman, Leif Ove Andsnes, Evgeny Kissin, Roberto Alagna, Emmanuel Pahud gibi halihazırda ustalaşmış isimlerden, Joyce DiDonato, Yundi Li, Alison Balsom, Sarah Chang, Kate Royal, Alexandre Tharaud, Simon O’Neill, Diana Damrau, Max Emanuel Cencic ve Philippe Jaroussky gibi yeni kuşağın parlak temsilcilerine uzanan geniş bir solist kadrosuna da yer veriyor.

Klasik müzik dünyasında bir ufuk turu niteliğindeki “Classical 2011”, öncüllerinin yarattığı geleneği bozmayacak gibi görünüyor.



Mp3 Albüm Indir, full albüm indir,yeni album indir,2010 ücretsiz albüm indir,full albüm indirme sitesi, albüm indirme forumu,bedava sarki, sarkilari, muzikleri, son albüm Direk Link İndir Şarkıcı Video Klipleri , Tüm Şarkıları, Video Klip Arşivi, Haberleri.



Lütfen Google Reklamlarına 1 Kere Tıklayınız,
Direk Link Olarak İndirmenin Keyfini Çıkartın. Keyifli Dinlemeler..
Şarkıcı Video Klipleri , Tüm Şarkıları, Video Klip Arşivi, Haberleri.


<------------------>


<------------------>
Google Reklamlarına 1 Kere Tıklayınız


_
Google Reklamlarına 1 Kere Tıklayınız

__________________
2011 albüm Albüm Müzik İndir